İnci Deri her tarza sesleniyor

Stilini yansıtmaktan hoşlanan erkekler için hazırlanan koleksiyon modern duruşu ön plana çıkaran zamansız parçalardan oluşuyor. Gamze Saraçoğlu’nun İnci Deri kreatif direktörlüğü koltuğunda hazırladığı ikinci koleksiyon olan ‘İnci Deri 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’, mağazalarda sizleri bekliyor. Her tarza uygun modelleri koleksiyona toplayan İnci Deri, bu sezon oldukça iddialı.

Koleksiyonunu Boyhood, Up&High, DayDream, Design Studio, Celebration, Travel ve Basic olmak üzere ‘7 farklı grupta’ hazırlayan İnci Deri; 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu da yine bu gruplar altında topladı. Her biri farklı bir hayat tarzını temsil eden bu 7 grup, İnci Deri’ye özgü deri, aksesuar ve materyallerin müthiş bir uyum içinde kullanıldığı koleksiyonlar olarak şekillendirildi.

Stil sahibi beylerin vazgeçemeyeceği parçalar

Basic; yoğun iş ve hayat temposu içinde bile tarzına her zaman önem veren erkekler için hazırlanan bir koleksiyon. Detaylardan bütüne; kalıplara takılmayan modelleriyle Basic koleksiyonu, çağdaş ve yalın hatlarıyla dikkat çekiyor. Güçlü çizgileri sahip Basic koleksiyonunda, spor ya da klasik; hangi tarz olursanız olun; size göre bir model mutlaka var.

Stilini seyahatine de yansıt!

Travel koleksiyonu, konforlu parçalarıyla tüm şehri yaza hazırlıyor. Koleksiyonun dikkat çeken parçası olan espadriller, hasır ve dayanıklı tabanları ile doğallıktan uzaklaşmayan, konforuna düşkün erkekleri etkisi altına alıyor. Konfor ve şıklıktan taviz vermeyen Travel koleksiyonunun hakim renkeri ise lacivert ve kahve tonları.

Şehirli ve bohem erkeklerin koleksiyonu

Boyhood koleksiyonunun sahibi; kendi kuralları ve tarzı olan bohem ve özgür erkekler.  Eğer sanatçı ruhlu, şehirli, kendine ve tarzına güvenen bir erkekseniz; Boyhood modelleri size hitap ediyor. Özel yıkama teknikleri ve ham deri ile üretilen Boyhood modellerinin geneline doğa renkleri hakim. Koleksiyonda yer alan sneakerlar ise yoğun tempoda hızlı bir yaşama ayak uyduran ve bu tempoda bile tarzına sonsuz bir güven duyan erkekler için biçilmiş kaftan.

Bir duruş, bir tavır: Cool!

Up&High, klasiğe katılan modern dokunuşlarla hazırlanmış tasarımların boy gösterdiği seçkin bir koleksiyon.  Cool ifadesinin tasarımdaki karşılğı olan Up&High parçalarında güçlü ve net çizgilerin hakimiyeti göze çarpıyor. Şıklığında detaya önem veren erkeklerin, geleneksel ve modernin müthiş uyumu ile ortaya çıkan bu koleksiyonda bulacağı çok şey olacak.

Yaz, sade ve sportif parçalarla daha güzel

DayDream koleksiyonu, modern erkeğin trend kılavuzu olarak yaz sezonuna giriş yapıyor. Koleksiyonun vazgeçilmezleri loaferler, oxfordlar ve yazın özgür modelleri sandaletler. Örgülerin, yılan ve lazer baskılı dergilerin ön planda olduğu koleksiyonda, detayların sahibi ise desenli tabanlar ve renkli bağcıklar olarak öne çıkıyor.

Centilmenler Kulübüne hoş geldiniz!

Design Studio, akılda kalıcı detayların ön plana çıktığı özel modelleriyle, asil centilmenleri fethediyor. Tamamı el yapımı, örgü deri ve kösele tabanlara sahip olan Design Studio koleksiyonu parçaları, sizi erkek moda tarihinin en şık dönemi olan 1920’lere götürecek.

Kutlamaya değer bir stil…

Celebration en özel günlerde ‘klasınız’la herkesin sizi konuşması için hazırlanmış iddialı modellerden oluşan bir koleksiyon. Smokinlerin tamamlayıcısı rugan kösele ve oxfordlar, yaz seremonilerinde vazgeçilmezler arasındaki yerini alacak. Celebration’ın hit parçası ise yaza damga vuracak trend olan slipper’lar. Kadife ve deri slipperlar kapitone desenli mostralar ile ön plana çıkıyor.

İlginizi çekebilir

GÖRÜŞLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ