Cacharel ile Free Friday Stili

Fransız ekolünün ikonik markası Cacharel, erkekler için en rahat “Free Friday” seçenekleri ile onların hem şık bir tavra bürünmelerini hem de konfor içerisinde olmalarını sağlıyor. Tüm hafta boyunca takım elbiseleri ile stil sahibi duruşunu yansıtan Cacharel erkeği, hafta sonunun habercisi cuma günü için yine tavrından ödün vermeyen ve rahatlıktan vazgeçmeyen parçalar ile göz dolduruyor.

Casual Rahatlık

Doğanın verdiği ilham ile yaratılan desenlerin yer aldığı çarpıcı gömleklerin, birbirinden özel kumaşlarda ve renklerde yer alan polo yaka t-shirtlerin; denim ve kanvas pantolonlar ile bir araya getirilmesi ile yakalanan uyum Cacharel’in ‘Free Friday’ önerilerinden. Aynı zamanda erkeğin bir trençkot, bir ceket ya da bir yelek ile tamamlayacağı görüntü, haftanın bu son gününde konforlu şıklığı yakalayacak ve sabahtan akşama dek onun her anına eşlik edebilecek nitelikte.

Cacharel’in ayakkabıdan kemere, bileklikten çantaya kadar sunduğu geniş aksesuar seçenekleri ise, tavır sahibi görüntünün son dokunuşları…

İlginizi çekebilir

GÖRÜŞLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ