LEGOLAND’in yılbaşı hediyeleri!

Yeni yıla sayılı günler kala, büyük küçük herkesi hediye heyecanı sardı. Yeni bir yılın bizleri beklemesinin yanı sıra hediye olacak olmanın heyecanı da ayrı bir mutluluk kaynağı. Sizde hala ne alacağınıza karar veremediyseniz, size güzel bir alternatifimiz var.

LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da yer alan Türkiye’nin ilk ve en büyük LEGO® mağazası, LEGO® hayranlarına birbirinden farklı hediye seçenekleri sunuyor. Yılbaşı ağacı süslerinden yeni yıl temalı LEGO® setlerine kadar pek çok sıra dışı hediye ile birlikte 900’den fazla LEGO® seti ve ürünü LEGO® mağazasında sizleri bekliyor.

Ayrıca çocuklarınıza ve sevdiklerinize yıllık LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul üyeliği hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz. Sınırsız giriş hakkı kazanacağınız yıllık üyelikler çocuklar için 99 TL yetişkinler için ise sadece 119 TL. Üstelik yıllık üyelik sahipleri mağazada %10 indirimden faydalanabiliyorlar.

Tamamı 3.000 m²’lik bir alana yayılan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul yılbaşı öncesinde de muhteşem yılbaşı ağacı ile çocuklu ailelerin buluşma noktası olacak. İlk girişte 6.2 metrelik Zürafa Zarife’nin sizi Noel Şapkası ile karşılayacağı 2 milyon LEGO® parçasıyla dolu bu harika merkez süslenmiş yılbaşı ağacı ile misafirlerini bekliyor. Maskot Bertie ise Noel Baba şapkası ve Jingle Bells müziğiyle çocukları eğlendirecek.

İlginizi çekebilir

GÖRÜŞLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ